Brine li itko gdje se vozi mulj s pročistača otpadnih voda u Mostaru!?

Za trenutne količine mulja na pročistaču moguće je hitno zbrinjavanje samo na način da se mulj izveze iz BiH i spali na odgovarajućim spalionicama.


Čekajući smrt u Mostaru

Mostar nije samo lijep grad. To je prokleto lijep grad. Toliko lijep da je odvratan. Stihovi:”…i poželjet ćeš ovdje da živiš…” zapravo znače i poželjet ćeš ovdje da umreš. Nekakva paučina protkana je njegovim sokacima, svilena i nježna, a putnik umoran i napaćen, samo joj se prepusti, i čeka kraj. Svaka duša svoga pauka ima.


Pismo Mostaru

Suza mi je zaparala dan. Ne brini. Ova je od smijeha. Povlačim još jednom srčani rajfešlus i u konturama kamenja ispod Starog Mosta tražim sigurno mjesto za inspiraciju...


Komplicirano je

Kolumna/priča Komplicirano je je osvojila drugo mjesto u natječaju za najbolju priču/kolumnu na temu Život u gradu Mostaru za mjesec juni/lipanj.


Njegovo veličanstvo – Stari most

Kolumna/priča Njegovo veličanstvo - Stari most je osvojila prvo mjesto u natječaju za najbolju priču/kolumnu na temu Život u gradu Mostaru za mjesec juni/lipanj.


Predivne mostarske krajnosti

Kolumna/priča Predivne mostarske krajnosti je osvojila prvo mjesto u natječaju za najbolju priču/kolumnu na temu Život u gradu Mostaru za mjesec maj/svibanj.


Mostar

Kolumna/priča Mostar je osvojila drugo mjesto u natječaju za najbolju priču/kolumnu na temu Život u gradu Mostaru za mjesec maj/svibanj.


Volim Mostar, makar ‘vaki

U nas ti je sve po šablonu. Oblačenje, izlaženje, zapošljavanje i hakanje. Ne nužno, ali često tim redoslijedom.