Kulisa za postapokaliptične filmove i zona sumraka u naselju “Staro igralište”!! (FOTO)

Objavljujemo dopis i fotografije koje su nam poslali stanari naselja „Staro igralište“ koji svoje naselje opisuju kao „kulisu za postapokaliptične filmove koja u noćnim satima postaje zona sumraka“. Ono što nas posebno raduje, a što se vrlo lako prepoznaje iz ovog dopisa, jeste činjenica da građani nisu više samo ogorčeni nego su i vrlo dobro informirani i odlučni u svojim nakanama.


Komunalni lomivrat u gradu Mostaru – Što Mostarci misle o stanju gradskih cesta?

Pogledajte što građani Mostara govore o cestama u svom gradu i saznajte tko je nadležan za održavanje cesta u Gradu Mostaru.


Glas naroda: Što biste pitali gradonačelnika Mostara? (2)

U video anketi pogledajte što bi građani Mostara pitali gradonačelnika Mostara.


Glas naroda – Što biste poželjeli u novoj godini sebi i svojim sugrađanima?

U video anketi pogledajte što su Mostarci poželjeli sebi i svojim sugrađanima u 2018. godini.


Glas naroda – Plaćate li redovno račune komunalnih poduzeća?

Zašto Mostarci nemaju dezinficirane, čiste, uredne posude za otpad, zašto nemaju mogućnost za selektivno odlaganje otpada, zašto ne postoji nikakav plan prikupljanja krutog otpada, samo su neka od pitanja bez odgovora. Naravno, građani bi trebali redovito plaćati račune koje im dostavljaju komunalna poduzeća, te smo odlučili provjeriti,  koliko su građani odgovorni po tom pitanju.


Čistoća grada i izgled zelenih površina u Mostaru – Tko je više odgovoran, građani ili nadležne službe?

Ono oko čega se većina Mostaraca slaže je činjenica da je Mostar nekada bio jedan od najčistijih i najuređenijih gradova. Slažu se Mostarci i oko toga da je danas sušta suprotnost, prljav i zapušten grad. No, koliko su Mostarci složni kada im se postavi pitanje tko je odgovoran za takvo stanje, odnosno jesu li po ovom pitanju skloniji kritici ili samokritici, pogledajte u anketi...