Prezentacija istraživanja o zadovoljstvu građana Mostara javnim uslugama

Udruženje mladih psihologa, članica Mreže Naše društvo, provelo je Istraživanje o zadovoljstvu građana Mostara javnim uslugama.


Predivne mostarske krajnosti

Kolumna/priča Predivne mostarske krajnosti je osvojila prvo mjesto u natječaju za najbolju priču/kolumnu na temu Život u gradu Mostaru za mjesec maj/svibanj.


Glas naroda – Što biste prvo uradili da ste gradonačelnik Mostara?

Pitali smo građane Mostara što bi prvo uradili da dobiju šansu biti gradonačelni(k)ca Mostara, a što smo saznali pogledajte u anketi...


Mostar

Kolumna/priča Mostar je osvojila drugo mjesto u natječaju za najbolju priču/kolumnu na temu Život u gradu Mostaru za mjesec maj/svibanj.


Potencijali zračne luke Mostar – Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Je li Zračna luka Mostar spremna na suradnju s niskotarifnim kompanijama, koji su rizici, kako osigurati stabilno sufinanciranje tih aktivnosti, samo su neka od pitanja koja smo postavili u prilogu


Odabrane najbolje priče – kolumne o gradu Mostaru za mjesec maj/svibanj!

Mreža Naše društvo sa zadovoljstvom objavljuje rezultate natječaja za najbolju priču/kolumnu na temu život u gradu Mostaru za mjesec maj/svibanj.


Glas naroda – Kako ste zadovoljni urbanističkom slikom grada Mostara?

Što o svemu misle građani, pamti li Mostar i bolje dane s više urbanističkog sklada pogledajte u anketi


Izvještaj s fokus grupa o stanju i radu mjesnih zajednica Grada Mostara

Cilj fokus grupa prvenstveno je bio dobiti uvid u stanje i rad mjesnih zajednica iz perspektive građana – čemu služe mjesne zajednice, znaju li gdje se nalazi njihova mjesna zajednica i tko je povjerenik, surađuju li s mjesnim zajednicama po pitanju građanskih inicijativa te sveukupno zadovoljstvo građana radom mjesne zajednice kojoj pripadaju prema mjestu prebivališta.


Fokus grupa sa studentima Sveučilišta u Mostaru – Što studenti zahtijevaju od lokalnih vlasti u Mostaru?

Što lokalne vlasti mogu učiniti kako bi se poboljšala kvaliteta življenja i studiranja u Gradu Mostaru, tema je fokus grupe koju je u okviru projekta Pravo na grad realiziralo Udruženje mladih psihologa Mostar